domingo, 31 de enero de 2016

EL PES DE L'AIGUA (III) - Recull LIL.A


EL PES DE L'AIGUA (III)

Amb la punta dels dits dels seus peus extreia el tap de la banyera permetent que l'aigua se n'anés enduent-se aquell amant que l'anava abandonant lentament.


Lànguidament estirava el braç fins a agafar el barnús amb caputxa que l'esperava també per embolcallar aquell cos exhaust amb el suau teixit.
S’arrodonia en posició fetal sobre el terra del quarto de bany abandonant-se a la melancòlica melodia que li calmava els sentits, bressant-la dolçament.
Deixant el barnús als seus peus, agafava una tovallola per embolicar-hi la seva preciosa cabellera. S’ungia les mans amb un exquisit oli d'argàn marroquí i es fregava el cos insistint sobretot en el pubis que encara no estava calmat del tot.
Asseguda al bord de la banyera es bevia una altra flauta de cava fumant-se un altre porro, mentre aquella sensual melodia l'envoltava. Un cop absorbit l'oli es posava una ampla i còmoda camisola de cotó que deixava una de les seves espatlles al descobert i nua sota la peça de roba, llavors bufava totes les espelmes lànguidament al ritme sensual de la melodia oriental i es dirigia cap al seu dormitori saciada i feliç.



Allà l'esperava amb els llençols oberts el seu llit, el seu company de fatigues i de llàgrimes que també es moria de ganes d'acollir aquell cos tan conegut per fer-li perdre el món de vista...


© Yol Llubes



1 comentario:

  1. ei... m'agrada molt !! Sé que costa que ens segueixin, comentin o senzillament, ens llegeixin ! Et tindré en compte a partir d'avui mateix. Si tens una estona, visita'm a : Http://josep-cassany.blogspot.com , ja m'explicaràs que t'ha semblat !!

    ResponderEliminar