martes, 5 de enero de 2016

ELS MAGS D'ORIENT - CLICK CLACK


CLICK CLACK  



MAGS D'ORIENT

Aquest any tampoc li deixaran res. Ni carbó. De fet, Ella, el carbó tampoc se'l mereix.


Aquest any, com tots els anys anteriors, veurà passar la Cavalcada, sense camells, veurà totes aquelles llums, aquelles teies, aquells caramels voladors, aquelles carosses plenes a vessar de regals buits...
Com cada any, Ella, es fixarà en els ulls dels infants, ulls rodons i grans com plats. Veurà els pares estarrufats, cofois que diran als seus fills. "Mira en Baltasar!", "Mira en Melcior!" o "Mira, en Gaspar".
Es fixarà en els principiants, els petitons per qui serà la seva primera cavalcada, espantats, la mirada interrogant, tant de xivarri, tants crits, i totes aquestes olors noves. Els progenitors ni ho notaran però ells s'aferraran amb més fermesa als colls coneguts, i potser amagaran la carona dins les bufandes paternals.

Després quan Ses Majestats hagin llegit llurs discursos per tots els nens i nenes que hauran set tan bons durant l'any,  quan els milers de flaixos s'hagin disparat immortalitzant mainada i Reis Mags, les famílies se'n tornaran cap a casa, les butxaques plenes de caramels i els nens flotant com globus d'heli. I esclar estaran molt excitats, hauran vist els Reis, els Patges, i no voldran sopar i encara menys dormi. Qui pot dormi en una nit màgica?

Ella, com cada any, somriurà, que bonica és l'innocència dels nens!

Alguna llàgrima se l'hi escaparà, malgrat els anys, i això que Ella ho sap lo dels Mags d'Orient, no obstant això, també li agradaria sentir aquella il·lusió, aquella màgia... encara que solament sigui per una nit.



05/01/2016
© Yol Llubes

Foto xarxa



2 comentarios:

  1. Tranquil.la Yol!! Potser sí que vinguin per casa teva!! Tu ves a mimir aviat eh?? ;-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hahahaha, merci pel consell, Carme. Un petonàs. <3

      Eliminar